Mehmet Kemal Dedeman Anaokulu

Telefon : 0 242 345 98 58
Belgegeçer : 0 242 345 98 58
WEB https://mkdedemanao.meb.k12.tr
Adres : Özgürlük Mahallesi Rasih Kaplan Caddesi No 59 Mehmet Kemal Dedeman İlkokulu Binası Kepez / Antalya
VİZYON : Öğrenen okul modelini uygulamak için takım ruhuna inanmış herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, bilgi çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojinin etkin kullanımını sağlamak yolu ile Türkiye ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer okullarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin ve kurumsallaşabilmiş bir okul olmaktır. İyi bir insan olmayı öğretmektir önceliğimiz.
MİSYON : Çocukların; gelişim alanlarını, ilgi ve gereksinimlerini temel alan, evrensel değerler ışığında, yaparak yaşayarak öğrenme imkanları sunan, okul aile işbirliğinin önemine inanan, farklı ortamlarda kendini özgürce ifade edebilen, mutlu bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :ikili